20 September 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Assalamualaikum.

Hi fellas. I pantang nampak warna pinky-pinky ni. Terasa ada satu cabaran dalam hati jiwa dan raga. Ar, sama macam giveaway mangkuk tingkat by el darwena ni. Warna mangkuk tingkat giveaway dia kat situ, memang i tak boleh tengok. Tapi da alang-alang ternampak, i terus join sama giveaway mangkuk tingkat ni. Dengan harapan i, moga i menang hadiah mangkuk tingkat tu. Muahaha. So awak-awak sekalian alam. Agak-agak kalau spesis sama macam PG, meh jemput sekali giveaway ni. Kot-kot rezeki awak-awak pula kan. Hadiah satu je tau. Tapi, mari kita berharap moga-moga tuan tanah nak bagi hadiah lebih dari satu kat situ. Hehe. Klik banner!


Giveaway tamat pada 15 October 2016 jam 11.59 malam tau :)

xoxo.

2 comments:

  1. Assalam, haiii !!!!

    All the best tauu !

    Meh singgah2 blog nona gakkk~

    http://nonasani.blogspot.my/2016/09/giveaway-mangkuk-tingkat-by-el-darwena.html

    Have a nice day !

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :) GOOD LUCK
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)