20 October 2016

Sweet Fattah Amin dan Neelofa dalam Suri Hati Mr. Pilot

Assalamualaikum Fello! Siapa suka gandingan Fattah Amin dan Neelofa dalam Suri Hati Mr. Pilot? Sebab i sebenarnya sukaaaa sangaatttt. Tak taulah nak cakap macam mana. Depa sweet. Manis like candy sugar. Sweet like kucing. Sweet like ntah apa-apa ntah. Dan apa yang i mampu cakap, mohonlah korang couple ke apa ker. Sebab koranggg sangattt sweeeeeettt. Mohon jangan sentap dengan statment i tau. Blog i kan. Hehe.


hi fattah :D
kredit: www.moviesinfobsyokv2.net

I tengok drama ni dekat laman web kbergetar.com tau. i Tak de astro kat rumah. So laman web tu memang best giler. Laju je update drama ni. Ok! Sapa tak tengok lagi, please mohon tengok drama ni sekarang. Jangan kata i tak share pula. Dan those people, seem macam dengar anti depa, no please jangan kecam i tau. Sebab i memang suka gandingan depa berduaaaa :D

  

OK bye.
Xoxo.
Love Korang.

8 comments:

  1. Sebab Neelofa yang pakai shawl tu semuanya jadi cantik.
    Pakai lipat lepat aje pun tetap cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. hehe. orang da cantik, pakai apa je pun still cantik :D

      Delete
  2. Nanti saya baca.
    Mungkin menarik ni.
    Harap2 tak lupa.

    ReplyDelete
  3. diorang ni memang bercinta ke atau dalam filem ja? kepoh sekejap heheheh

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Meletop-letop?
      Boom. Boom. Booom.

      Delete
    2. Meletop-letop?
      Boom. Boom. Booom.

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)