17 February 2017

Pindah Jabatan!

Assalamualaikum fellas.

Omaigadddd. lamanya tak update something kat sini. serius rindu blog. rindu nak membebel. rindu nak cakap sorang-sorang. rindu rindu rindu....by the way, i da pindah jabatan tau. i nak bagitau tu dulu. dan i masih berada di awan awangan kat office baru. dan i tak ready nak share apa-apa lagi right now dalam blog. meja i tak berapa nak kemas lagi. fikiran i pun masih tak menentu. erk? haha.

dan till then fellas. i tengah nak edit template blog ni. hehe.

xoxo. muah!
Share:

4 comments:

  1. Hurmm... rasanya macam baru aje tukar jabatan ke dah lama?

    Anyway semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pindah bahagian dear. then pindah jabatan :D
      terima kasih awak :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)