Pertukaran dan Perpindahan Yang Memenatkan!

Assalamualaikum fellas. Lama tak update blog. Rindu tak? Hehe. Ok, i tengah berusaha untuk kemaskini blog ni semula. Lama sangat tak masuk blog ni. Since pindah jabatan plus pindah semula jabatan. Erk? Macam tak mulia pula i kan, bebalik je pindah jabatan. :D


Pembantu Tadbir (P/O) Gred N22 yang menjadi pilihan. Muahahaha.

Ok. Meh nak cerita sekaligus. Last year, jabatan lama i bagi pindah i keluar dari bahagian lama. Masuk bahagian baharu. Ok good. Tak de masalah. i Ok sahaja. As long masih jabatan yang sama. Duduklah i mereput kat bahagian baru. Kononlah.

Tak lama. i Naik pangkat. Syukur alhamdulillah. Terus i kena pindah jabatan lagi bagi memenuhi kekosongan yang ada once i naik pangkat. Ok thank god. Kena pindah jabatan. i Nangis. Sapa kata i tak nangis. i sedih. Deep. Meraung-raung tepi pintu. Muahaha.

Tak lama. Hahahaha. i Pindah masuk balik semula jabatan lama. Gembira? Surelah i happy. Yahoo!! Sekali lagi i meraung-raung tepi pintu. Ok mohon jangan menyampah :D


Sejenis ketul kerja i juga. I memang rajin. Hahaha. Abaikan plastik bata kat situ. Sebab kini dibawah meja i tak de apa benda selain cpu besar gajah itu memandangkan jabatan i akan melaksanakan EKSA. Apa eksa? Later i cakap. Hehe.


Kerja lama i di jabatan lama. Sejenis semak berulang kali dokumen yang tidak boleh ditunding jari kepada sesiapa pun jika ada berlaku kesalahan. Muahaha


Sejenis ketul format kajian yang i kena buat ;)


Itu dia. Seketul dua tiga ketulan muka gembira i setelah kembali ke jabatan lama :D
ok date karma! 07 April 2017 (Jumaat). Senang i nak cari date tu. Hahahaha.


Xoxo. 
Love Korang!

0 Komen:

Post a Comment

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)