,

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan Bagi Penjawat Awam 2017 | Assalamualaikum fellas. Itu dia. Siapa penjawat awam da dapat pekeliling waktu keluar pejabat sepanjang bulan ramadhan untuk tahun ni, sila PM i please. Hehe. Nampak i tak sabar kat situ kan. Muahaha.


PEKELILING WAKTU BEKERJA DI BULAN RAMADHAN 2017

Tak. Ni cerita kemarin dengan one off i punya pegawai di office. Cerita punya cerita, tiba-tiba i cakap jangan lupa cari pekeliling balik kerja puasa ni. Terus gelabah, cari google pekeliling tersebut. Hahaha. Benda-benda melibatkan diri sendiri macam ni, kena dan harus cari dengan cepat. Amboi, amboi. Bersemangat i kan :)

Tapi selalunya juga bagi para wanita yang telah berkahwin macam i, waktu balik sepanjang bulan ramadhan ni of course la jam 3 petang. Tak tahulah sekiranya tahun ni ada perubahan kan. Kita tunggu pekeliling ye para penjawat awam. Sabaq sikit ye. Hehe. Ada seminggu something lagi kan nak puasa. Da plan ke menu apa nak masak sepanjang ramadhan ni? ;)

Xoxo.
Love Korang!

8 comments:

  1. Tak keluar lagi kan pekelilingnya..Dapat balik awal setengah jam pun dah okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aháh tak keluar lagi. tapi kat office PG, da ada pegawai i tu buat surat untuk ini :)

      Delete
  2. Belum kluar kah?

    Tapi jabatan sy sdah ada wp4 5 dan 6..boleh apply utk bulan puasa nnt

    Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya belum. Sebab da 2, 3 kali juga cek JPA punya website :)

      Delete
  3. best nya pjawat awam ! =D ju pnya pun blm kluar, tp besa company kasi balik jam 4 . kira ok la.. senang atur masa mau masak d ruma

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. tak la rushing mo balik kan ju. nak singgah bazar pun sempat juga ;)

      Delete
  4. bkn masih terpakai pekelilling tahun lepas ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya akan sama juga dengan tahun-tahun sebelum. but mungkin ada perubahan. jadi, itulah kita akan tunggu juga pekeliling yang baru untuk rujukan :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)