13 May 2017

Sambutan Hari Pekerja Warga Kerja DBKK 2017

Assalamualaikum fellas! Rasanya tak terlambat kot nak ucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua para pekerja diseluruh dunia kan? Selamat Hari Buruh Semua! Semoga tahun ini juga menjanjikan yang terbaik buat diri kita sendiri sebagai seorang pekerja. Kot-kotlah azam tahun ni nak jadi pekerja yang lebih cemerlang, terbilang, gemilang dan terang benderang kan. Teruskan usaha awak-awak semua. Untung nasib, hujung tahun naik gaji ke, kot-kot naik pangkat. Amin ;)

 

 
   
opsss. my sista pula over disitu :D

Regarding tajuk i hari ni, ni cerita khamis baru-baru ini, dimana sambutan hari pekerja bagi warga kerja Dewan Bandaraya Kota Kinabalu 2017 telahpun diadakan dengan meriah sekali even cuaca pada hari tersebut hujan turun dengan lebat. Namun, dengan semangat para warga kerja DBKK yang sanggup bersama-sama meraihkan hari tersebut, depa sanggup tunggu dan enjoy sampailah majlis tamat kira-kira pukul 5 petang. Syukur alhamdulillah. I jangan cakaplah. I tuan rumah punya sambutan. Muahahaha. Kenalah tunggu sampai habis acara. Hehe.

 
 

the pinkies :)


Apa pun, i nak ucapan sekali lagi, Selamat Hari Buruh buat semua dan juga buat kengkawan blogger i yang bekerja :)

Xoxo
Love Korang!

2 comments:

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)