Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim

Assalamualaikum fellas. Mempunyai domain blog sendiri, memang one off i punya impian juga. InshaAllah, nak juga ada domain sendiri nanti. Ramai juga blogger yang da tahu kepentingan domain ni tau. Kiranya baguslah untuk mereka yang benar-benar ingin menjana pendapatan menggunakan medium blog. Macam i, setakat tulis merapu hal peribadi je, mungkin domain bukan pilihan i sekarang. But, who knows masa depan kan? hehe. Apa pun, i nak jemput kengkawan blogger i, untuk turut sama segmen bloglist by Lokman Hakim ini sebagai tanda support beliau telah berjaya memiliki domain sendiri. Good Luck Lokman Hakim!

http://www.blogaqiem.com/2017/05/segmen-bloglist-1st-time-by-lokman-hakim.html
BANNER  da lawa. Klik Banner kalau nak join sekali ya :)

Xoxo
Love Korang!

8 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih CikLa. Jemput join sekali ya :)

      Delete
  2. Su pun tringin juga nak tukar, ada domain sndiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. Boleh da tu sha. Boleh promote hasil jahitan asha kan ;)

      Delete
  3. selamat bersegmen sis :D cantiknya blog. sweet !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear ;)
      join sekali tau, dan tq singgah blog sis :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih dear :)
      Jemput join sekali :D

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)