Segmen Mencari Bloglist by Mya

Assalamualaikum Fello! Jom, i nak jemput semua blogger yang tengah free dan tak tahu nak buat apa hari ni kan. Mentang-mentanglah cuti hari ni. Tak sibok pun kan. Kecualilah mak-mak kat dapur yang tengah sibok masak tu, meh jemput join segmen bloglist sahabat blog kita ni. Klik banner tu ar, senang bak hanggg. Jom :) Banner pun da lawa pinky-pinky kan.



Punyalah senang ni segmen :D

Syarat Wajib:

  1. Follow blog ini.
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Mencari Bloglist by Mya", letak banner di atas dan backlink ke blog ini.
  3. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah.
Segmen Tamat: 26 Mei 2017

Xoxo.
Love Korang!

5 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen mya. Mya dah update senarai pemenang..

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/senarai-pemenang-segmen-mencari.html

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)