Showing posts with label Pekeliling Kerajaan Negeri Sabah. Show all posts
Showing posts with label Pekeliling Kerajaan Negeri Sabah. Show all posts
,

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017

Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan Bagi Penjawat Awam 2017 | Assalamualaikum fellas. Itu dia. Siapa penjawat awam da dapat pekeliling waktu keluar pejabat sepanjang bulan ramadhan untuk tahun ni, sila PM i please. Hehe. Nampak i tak sabar kat situ kan. Muahaha.


PEKELILING WAKTU BEKERJA DI BULAN RAMADHAN 2017

Tak. Ni cerita kemarin dengan one off i punya pegawai di office. Cerita punya cerita, tiba-tiba i cakap jangan lupa cari pekeliling balik kerja puasa ni. Terus gelabah, cari google pekeliling tersebut. Hahaha. Benda-benda melibatkan diri sendiri macam ni, kena dan harus cari dengan cepat. Amboi, amboi. Bersemangat i kan :)

Tapi selalunya juga bagi para wanita yang telah berkahwin macam i, waktu balik sepanjang bulan ramadhan ni of course la jam 3 petang. Tak tahulah sekiranya tahun ni ada perubahan kan. Kita tunggu pekeliling ye para penjawat awam. Sabaq sikit ye. Hehe. Ada seminggu something lagi kan nak puasa. Da plan ke menu apa nak masak sepanjang ramadhan ni? ;)

Xoxo.
Love Korang!
Continue reading Pekeliling Waktu Bekerja di Bulan Ramadhan 2017