17 August 2017

Howdie Fellow!

Assalamualaikum fellas. Omgee! Lamanya tak merapu dalam blog ni. Kesian kat blog. Harap sangat-sangat ianya sentiasa terupdate. Namun apakan daya. I hanya mampu melihat sahaja. Itu pun sempat juga tukar template. Hehe.


By the way and yes, so sorry tau sapa-sapa yang kadang ternanti-nanti je i punya update story. Masuk blog ni je, tengok masih artikel yang sama je paling atas tu. Ar sumpah i busy. Plus, mood punyalah ke laut. Nak start menulis pun kadang, dua tiga empat menaip, terus backspace balik. Nampak sangat i bersemangat nak menaip kat situ, tapi hampeh je. Jadi, mohon erk. Blog i masih wujud. Hopely masih ada yang sudi datang ziarah.

Then. Just now itu sahaja lah kot i nak update. Rajin rajin, komenlah ya :D

Xoxo.
Love Korang!