My Very Totally Bad Day. What Yours?

Assalamualaikum fello. Panjang betul tajuk i kan. Nampak sangat i tak puas hati kat situ. Hehe. Ya. Kalau tanya i, hari apakah yang bagi i amat-amat menjengkelkan dan sangat-sangat buat i bad mood the whole day is....The day i period! ;( i boleh jadi otomen tiba-tiba. i boleh jadi naga berapi nak bakar sampah sarap jadi debu. nak i bakar korang? Hehe. i tak sampai hati kot :D i sayang korang ;)


Sejenis naga berapi ;D

i jenis tak tulis atau tanda ke tick tau bila i punya date-date i memang dating dengan si cik period ni tau. Ntah spesis macam mana i ni. Selalu menjadi mangsa keadaan untuk i ingat, kawan office i, Kak Mimi. i macam da terbiasa kena update dengan Kak Mimi when i period tau. Omaigad buruknya perangai si yatie. Kekekeke. Then. When i ask the next month 'adui bila mo period ni..stresnyalah bah''apa date period last month arrr..lupa ni'. Then i akan scroll i punya mesej conversation dengan Kak Mimi, and know that 'Oh that date'. See? punya buruk perangai i kan? Muhahahaha.

Perangai punyalah buruk sebenarnya, dari kenal erti period jenis tak tulis. Da kawen ni pun still jenis tak tanda. Husben jenis particular that date pun i jenis tak reti bahasa nak belajar tick ke tanda ke rekod ke note dekat note handphone ke. Tak de. Hahaha.

By the way. i tengah nak dating dengan cik period ;(

Xoxo
Love Korang!
Continue reading My Very Totally Bad Day. What Yours?